Pratite nas:

Vaše čekanje završava ovdje!

Klinika Bona Dea, jedna od savremenijih klinika za vantjelesnu oplodnju, otvorena je u glavnom bh. gradu u septembru prošle godine, a 7. 3.2019. u Awaz Twist Toweru čelnici ove klinike u saradnji s Ladies In magazinom odlučili su praznik žena učiniti posebnim. Naime, iskoristili su 8. mart kako bi slavili osnaživanje i zdravlje pripadnica ljepšeg spola. Ponosni su što su svoju kliniku otvorili u Sarajevu, te pomogli brojnim parovima kako bi se ostvarili u najvažnijoj životnoj ulozi – roditeljstvu.

Tu smo za sve naše pacijente! Radi se o personaliziranim postupcima jer svaka žena nije ista i svaki problem nije isti. Nas izdvajaju od drugih i vraćaju nadu velikom broju pacijenata koji se bore s neplodnošću. Odlučili smo pokazati šta smo napravili vama, jer ovo je naš projekt, ali vaša klinika. Pozvali smo medije i drage ljude da u ugodnom druženju porazgovaramo, podijelimo iskustva i samo razgovorima pomognemo pacijentima koji imaju problem da potraže rješenje. Zato je slogan klinike: Vaše čekanje završava ovdje.
– izjavio je vrhunski stručnjak i direktor klinike dr. Ali Mesut, koji je pomogao da na svijet dođe 600 beba u BiH

Poznati su podaci koliko je problem infertiliteta u porastu u svijetu. Pretpostavlja se da se svaki četvrti par suočava s njim, a naša zemlja se nažalost uklapa u ovu statistiku. Čelnici ove klinike upravo iz tih razloga odlučili su BiH obezbijediti jednu modernu kliniku napravljenu po evropskim i svjetskim standardima.

Da timski rad vodi do najboljih rezultata dokazuje i voditeljica laboratorije u Bona Dea Klinici, embriologinja, dr. Nursen Mesut, koja je svoje znanje usavršila u najboljim svjetskim centrima. Klinika pruža sljedeće usluge: tretiranje neplodnosti, procjena ženske i muške neplodnosti, indukcija ovulacije, inseminacija, IVF (in vitro fertilizacija), mikrofertilizacija (ICSI), Assisted Hatching (AH), preimplantaciona genetska dijagnostika (PGD), zamrzavanje i skladištenje embrija i jajnih ćelija, liječenje muške neplodnosti (mikrohirurška testikularna ekstrakcija sperme (TESE), mikrohirurška aspiracija spermina iz pasjemenika (MESA), estikularna sperm aspiracija (TESA), ginekološki operativni zahvati, praćenje trudnoće, te endoskopske operacije – laparaskopija i histeroskopija.

Ekskluziva.ba

Kontakt informacije

Molimo da popunite formu i uskoro ćemo vas kontaktirati.