Pratite nas:

Usluge

IVF Tretman

IVF je metoda asistirane reprodukcije pri čemu se jajna stanica i spermatozoid oplode u laboaratoriji izvan samog ljudskog tijela , te se potom dobijeni embrion vraća natrag u materničnu šupljinu.

Ginekologija

Uslugu ginekologije koju nudi Bona Dea klinika predstavlja najsavremeniji način zaštite zdravlja usmjeren ka svim ženama. Tim stručnjaka Bona Dea klinike vam pruža sve vrste pregleda kod ginekologa, kako godišnjih, tako i papa testa...

Akušerstvo

Akušerstvo u Bona Dea klinici predstavlja poseban tretman ove grane ginekologije u koji svi ulažemo maksimalne napore. Nijedan porođaj nije lagan, a svaki je poseban na svoj način.

Andrologija

Andrologija je nauka koja se bavi „zdravljem muškaraca“, tj.oboljenjima specifičnim za muškarce, te uključuje probleme vezane uz erektilnu disfunkciju, prijevremenu ejakulaciju, mušku neplodnost i spermatogenezu, „muško starenje“ ili andropauzu, prirođene ili stečene zakrivljenosti penisa, kao i neke druge urološke probleme specifične za muški spol.

Endoskopska hirurgija

U sve većem broju slučajeva, endoskopija je i jedna od osnovnih terapijskih metod. Endoskop je duga, fleksibilna cijev s kamerom i izvorom svjetlosti na vrhu cijevi. Unutar cijevi nalazi se radni kanal koji omogućuje prolazak raznih instrumenata, uključujući instrumente za biopsiju i razna kliješta za vađenje stranih tijela.

Molimo da popunite formu i uskoro ćemo vas kontaktirati.