Pratite nas:

Akušerstvo

Akušerstvo

Akušerstvo u Bona Dea klinici predstavlja poseban tretman ove grane ginekologije u koji svi ulažemo maksimalne napore. Nijedan porođaj nije lagan, a svaki je poseban na svoj način.

Baš zato radimo sljedeće testove i praćenja, kako bismo osigurali bezbrižan porod svake partnerice:

Kardiotokografija (CTG)

CTG test se obično radi kod trudnica kojima je termin poroda već prošao ili kod trudnica kod kojih postoji opravdana sumnja da je aktivnost djeteta iz nekog razloga smanjena, bez obzira na starost ploda. 

Ovaj pregled je u potpunosti bezbolan i bezopasan za vas i vaše dijete. Njime se prati rad srca djeteta i kako kod vas, tako i kod vašeg djeteta pri pomicanju bi se trebao i povećati broj otkucaja srca.

3D / 4D ultrazvuk

Osim prikaza fizionomije ploda omogućava uvid u anatomiju i ponašanje ploda. Uređaj ima mogućnosti detaljne analize svih struktura ploda, koštanog sustava, mozga (TUI), srca(STIC), krvnih žila i unutarnjih organa (ultrazvučna tomografija, analiza srčane anatomije, i sl.).


Posebna prednost 3D/4D ultrazvučnih aparata leži i u pohranjivanju ultrazvučnih slika i sekvenci uz mogućnost naknadnih analiza i uz uvažavanje više mišljenja što je standard koji Bona Dea klinika drži.

Praćenje trudnoće

Pratiti trudnoću znači voditi računa o svim aspektima procesa nošenja i poroda djeteta/djece. To znači da trebamo zajedno voditi računa o tome šta je potrebno jesti, koliko se kretati, koje vježbe raditi, kako se pravilno opuštati… sve kako bismo omogućili nesmetan razvoj vašeg djeteta/djece.


Preporučujemo da prije planirane trudnoće buduće trudnice i mame kod nas obave opći ginekološki pregled, mikrobiološku analizu vaginalnog i cervikalnog brisa, potom pregled kod svog stomatologa, a u slučajevima nekih oboljenja pregled i mišljenje specijaliste kod kojeg se do tada liječila.

Molimo da popunite formu i uskoro ćemo vas kontaktirati.